POSJET U NJEMAČKOJ

ZORAN I VANJA PROSLAVILI MATURU Mamići ponosni na sina: Preskočio razred, ima IQ 156

Bruno Mamić ima IQ 156 i preskočio je razred, a oduvijek obožava informatiku i programiranje
 Privatni album

Vanja i Zoran Mamić nakon razvoda se i dalje zajednički brinu o svoje dvoje djece, kćeri Nini koja studira u Milanu i sinu Bruni koji je ovog tjedna maturirao u srednjoj školi.

Ponosni roditelji uz sina su bili na dan mature te ga zajednički ispratili, a Vanja se time pohvalila prijateljima podijelivši s njima fotografije svečanog događaja. Zoran i Vanja, smatraju njihovi prijatelji, imaju razloga biti ponosni na svog maturanta koji iz dana u dan sve više sliči markantnom ocu.

Uz to što je preskočio jedan razred srednje škole, Bruno ima IQ 156, nakon srednjoškolskog obrazovanja planira studirati na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju u Zagrebu.

Brunu kao malog genijalca zanimaju informatika i programiranje pa ne čudi što se odlučio baš za taj studij na kojem školarina košta oko 42.000 kuna godišnje. Iako je do prije dvije godine trenirao nogomet, odlučio se posvetiti knjizi, a čini se da je gene za to naslijedio od mame Vanje. Ona se nedavno na Facebooku prijateljima pohvalila fotografijom ocjena iz svog studentskog indeksa sa Stomatološkog fakulteta u kojem su pretežno odlične ocjene i tek ponegdje koja vrlo dobra.

“Petica iz kemije i to kod profesorice Martić! Ti si profesor kemije, svaka čast!”, napisala joj je jedna prijateljica, dok su je drugi zezali da je štreberica. “Našla sam ga danas, a moja djeca riknula od smijeha... Odriču me se javno, hahahaha”, napisala je Vanja šaljivo pokraj fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:23