KONTROVERZNA LUISA

ZVIJEZDA REALITY SHOWA OPET USRED SKANDALA 'Bivši dečko je otvorio bordel i htio je ponuditi njeno tijelo klijentima. Većina žena bi pobjegla, ali ne i ona...'

 Twitter

Jedna od najkontroverzniji natjecateljica reality showa "Apprentice", Luisa Zissman, našla se u novom skandalu nakon što su britanski mediji objavili priču da je njezin bivši dečko vodio bordel s prostitutkama.

No ono što je najzanimljivije, tako barem tvrdi britanski The Sun, su navodi da je Luisu njezin bivši ohrabrivao da se uključi posao prodavanjem vlastitog tijela.

- Većina žena bi pobjegla glavom bez obzira kad bi saznale da im je dečko makro, no ne i Luisa. Dapače, nije bila uopće iznenađena - tvrdi izvor za The Sun.

- Upoznala je mnogo prostituki koje su tamo radile. Jedna od najpopularnijih usluga bile su seks zabave. Kad je dečko uvidio kako je Luisa zainteresirana za posao, pitao ju je bi li se i sama željela okušati u njemu. Znao je koliko je popularna i kolika bi bila potražnja za njom. No Luisa je odbila - tvrdi izvor.

Nakon što je cijela stvar isplivala u medijima, Luisa se oglasila s odmora u Las Vegasu putem Twittera:

- Nikad se ne žali. Nikad ne objašnjavaj - napisala je.

Podsjetimo, početkom godine u javnost su procurile Luisine eksplicitne fotografije na kojima se ljubi sa ženama i pozira u golišavom izdanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:56