OPET ZALJUBLJENA

ZVIJEZDA SULEJMANA SNIMA U SRBIJI Hurem tulumari po noćnim klubovima u Beogradu s novim dečkom

Glumica je posljednjih mjeseci u vezi s Ozanom Güvenom (39), koji je u 'Sultanu Veličanstvenom' bio Rustem paša

Meryem Uzerli (31), koja se proslavila ulogom Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', posljednjih dana boravi u Beogradu. Iako je tamo u strogoj tajnosti, Večernje novosti pišu da tamo snima film o Sulejmanu.

S glumicom njemačkih korijena doputovao je i novi dečko, Ozan Güven (39), koji je u hit-seriji glumio Rustem pašu. Par je u vezi od prošle godine, a iznajmili su vilu na Senjaku.

Prošli vikend provodili su se na beogradskim splavovima. Odlično raspoložena glumica pila je šampanjac i votku, a cijelu noć je uživala u plesu.

Snimanje će u Srbiji potrajati dva mjeseca, a neki kadrovi će se snimati na Kalemegdanu. Meryem ponovo igra sultaniju, ali je neizvjesno hoće li Halit Ergenc opet biti njen partner. Navodno se još pregovara da joj partner bude njena sadašnja ljubav Güven.

Instagram

Glumičina jednoipolgodišnja kćer Lara nije viđena u Beogradu pa se pretpostavlja da je ostala u Njemačkoj. Tamo Meryem živi protekle dvije godine otkad je prekinula vezu s Canom Atesom, koji ju je ostavio čim je saznala da je trudna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:05