VELIKI SKANDAL

ZVIJEZDA TURSKIH SAPUNICA U PROBLEMIMA Cansu Dere pod istragom zbog preprodaje droge

Osim Cansu Dere iz 'Sile', osumnjičen je i Kenan Imirzalioglu iz serije 'Ezel' te Çagatayu Ulusoyu iz serije 'Djevojka imena Feriha'.

Glumica Cansu Dere koja se proslavila ulogama u serijama 'Sila' i 'Ezel' našla se u velikim problemima sa zakonom. Turska policija sumnjiči je za preprodaju droge.

Ako se dokaže da je sudjelovala u akcijama preprodaje droge mogla bi se naći u zatvoru na nekoliko godina.

Tajna istraga protiv slavne glumice počela je još u kolovozu iako zapravo inspektori nisu sumnjali u nju već su tražili dodatne dokaze protiv njezinog prijatelja i kolege Kenana Imirzalioglua koji je osumnjičen za preprodaju droge, a on je s njom glumio u seriji 'Ezel'.

Kenan je razvio profitabilan, ali ilegalan posao preprodaje droge drugim turskim glumcima, a dostavljao im je sve što bi poželjeli, od kokaina i ecstasyja do marihuane i lijekova. Policija ga je uhitila u jednoj raciji te je tad krenula velika istraga.

Kako se svaki dan telefonom čuo s Cansu Dere, policija je i nju počela prisluškivati, a tad su otkrili ono čemu su se najmanje nadali. Cansu također ima prste u tome.

'Čim se Ezelovo ime pojavilo na popisu optuženih, mediji su počeli pisati o njihovoj vezi, a ispada je to sve bio samo paravan da se prava priroda stvari sakrije', otkriva jedan izvor iz policije, a prenosi turski Sabah.

Zasad sumnjaju kako je Cansu kupovala od njega tablete protiv depresije, a prije nekoliko dana, kad se u javnosti saznalo za slučaj, izjavila je kako neko vrijeme neće snimati te se planira povući iz svijeta glume.

Osim Kenana iz 'Ezela' koji bi mogao završiti u zatvoru na 17 godina, na sudu je završio i Çagatayu Ulusoyu iz serije 'Djevojka imena Feriha'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 11:22