PRED NOVIM SLOMOM?

‘Britney Spears opet izgleda kao zombi’

 AP

Baš kad je izgledalo da posrnula princeza popa Britney Spears, zahvaljujući novom albumu “Femme Fatale” i promocijskoj turneji, uspješno kreće u osvajanje izgubljenog trona, krenule su priče da je samo korak do živčanog sloma.

Njezin veliki povratak na svjetsku glazbenu scenu i imidž snažne žene, koja želi vratiti staru slavu i sjaj, samo su fasada za medije i javnost, pričaju njezini bliski prijatelji. Jedan od izvora blizak Britney otkrio je za britanski tabloid The Sun da je pjevačica još do prije nekoliko mjeseci bila na teškim sedativima i lijekovima.

- Još je jako slaba. Tek je nedano prestala uzimati po deset tableta dnevno da se osjeća normalno. Ne može se sama brinuti za sebe i uvijek drugi obavljaju sve za nju. Ponekad stvarno djeluje poput zombija, a njezine promjene raspoloženja su stravične - rekao je anonimni izvor. Obitelj i prijatelji slavne pjevačice jako su zabrinuti za njezino psihičko stanje i uvjereni su da će, ako se nastavi pritisak posla i medija, završiti na dnu, kao i prije četiri godine kada je doživjela živčani slom.

Britney je tada svaki dan šokirala javnost novim skandalom u koje su nerijetko bili uključeni policija, hitna pomoć, vatrogasci, ali i frizeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:34