RASTANAK S RTL-om

‘Jelena Radan nije rođena za show’

Umjesto Jelene, koja kaže da ulazi u studio i počinje snimati album, talente i ‘talente’ ocjenjivat će Anđa Marić Dolničar
 Biljana Gaurina/Cropix

ZAGREB - Jelena Radan odlazi iz RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Umjesto nje, mlade nove pjevače uz Tonyja Cetinskog i Gorana Lisicu Foxa u ovoj će sezoni ocjenjivati i savjetovati Anđa Marić Dolinčar.

Priopćenje potkraj tjedna

Na RTL Televiziji jučer nisu službeno željeli potvrditi tu novost, ali su rekli da će priopćenje za medije dati potkraj tjedna. Neslužbeno doznajemo da RTL-ovci nisu bili najzadovoljniji Jelenom kao članicom žirija, jer ta vrsna pjevačica naprosto nije bila rođena za show kakav se očekuje od emisije tipa “Hrvatska traži zvijezdu”. Na RTL-u to, međutim, niječu i kažu da se s Jelenom rastaju u najboljim mogućim odnosima, bez zle krvi, što potvrđuje i sama pjevačica.

- Nakon duge pauze ulazim u studio i počinjem snimati svoj autorski album. Meni je to bitna stvar, kao što mi je bilo bitno i sudjelovanje u televizijskom showu. Sve što radim, radim s određenim intenzitetom, svakom poslu trudim se pristupiti pošteno i teško mi je sjediti na dvije stolice. Sve sam to rekla organizatorima spektakla ‘Hrvatska traži zvijezdu’, oni su me razumjeli i rastajemo se u najboljem mogućem ozračju - objašnjava Jelena i dodaje:

- Kao članica žirija nastojala sam dati najbolje od sebe, a u showu ‘Hrvatska traži zvijezdu’ upoznala sam divne, mlade talentirane ljude pred kojima je velika budućnost.

Nema zapreka

Na njeno će mjesto u stručnom ocjenjivačkom sudu već za desetak dana sjesti Anđa Marić. Anđa je, srećom, nedavno objavila album, pa nema nikakvih zapreka vezanih uz njen angažman.

Baš kao i Jeleni, Tonyju i Foxu, bit će joj ponuđen ugovor s RTL-om koji vrijedi jednu sezonu s mogućnošću produljenja, a kako neslužbeno doznajemo, na RTL-u vjeruju da će se riđokosa pjevačica u svojoj novoj ulozi snaći mnogo bolje od nježne Jelene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:41