MICHAEL CANE

‘PIO SAM BOCU VOTKE DNEVNO I PUŠIO NEKOLIKO KUTIJA CIGARETA. SPASILA ME SHAKIRA’ Legendarni glumac otkrio svoje nadublje tajne

 Getty

Legendarni glumac Sir Michael Caine rekao je da se davno skoro ubio alkoholom i da bi se to možda i dogodilo da nije bilo njegove druge supruge, Shakire Baksh.

U intervjuu za Radio Times, 82-godišnji glumac otkrio je da je pio i litru votke dnevno te pušio po nekoliko kutija cigareta sve dok ga Shakira ‘nije smirila’.

‘Bio sam prilično iritantan umjetnik kad sam bio mlad. Pio sam bocu votke dnevno i pušio po nekoliko kutija. Da nije bilo nje, bio bih davno mrtav. Vjerojatno bih se ubio od alkohola’, rekao je Caine.

Caine se oženio za manekenku Baksh 1973. godine i zajedno imaju kćer Natashu. Pritisak koji je tad osjećao iz Hollywooda doveo ga je u stanje u kojem je neprestano propitivao vlastitu karijeru i pitao se koliko će dugo njegov uspjeh trajati. Rezultat toga bili su alkohol i cigarete, piše Newsweek .

‘Nisam bio nesretan, ali bio sam pod strašnim stresom. Hoću li dobiti slijedeću ulogu, kako ću je odigrati, kako ću zapamtiti sav taj tekst… Uvijek sam bio pod nekim stresom. Kad sam upoznao Shakiru, smirio sam se, rekao je slavni britanski glumac koji iza sebe ima preko 100 filmskih uloga.

Također, Shakiru smatra najvažnijom osobom u svom životu: ‘Ona nije neka mala ženica. Vodi cijeli biznis koji se vrti oko mog života. Ona mi je desna ruka, osoba od povjerenja. Bio sam poznat kad sam je upoznao, ali ne bih stigao ovako daleko da nije bilo nje.’

Caine trenutno promovira svoj novi film ‘Youth’ čija se radnja vrti oko Freda Ballingera, umirovljenog dirigenta koji za vrijeme izleta s prijateljem i redateljem Mickom Boyleom prima poziv od Kraljice za nastup na rođendanu princa Philipa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:49