SMJENA U VRELIMA

Cedevita potjerala Acu Petrovića!

S obzirom na platežnu moć i ciljeve, "puca" se na jako trenersko ime poput Repeše, Perasovića, Vujoševića...
Zagreb, 120111.KC Drazen Petrovic.Utakmica 16. kola regionalne kosarkaske NLB lige, Cibona - Cedevita.Na fotografiji: Aco Petrovic trener Cedevite.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Aco Petrović više nije trener Cedevite, javila je službena internetska stranica kluba! Nakon razgovora uprave sa dosadašnjim trenerom odlučeno je da će umjesto njega na klupi kluba u slijedećoj sezoni sjediti netko drugi.

- Danas smo se našli sa dosadašnjim trenerom i došli do zaključka da nećemo produžiti ugovor koji je istekao sa posljednjom ovosezonskom utakmicom. S Acom smo porazgovarali o svemu što se događalo u sezoni, o ciljevima koje smo ostvarili ili ne. Zaključak je da smo napravili veliki iskorak u svakom smislu u odnosu na prethodnu sezonu. Ostaje žal što nismo napravili neke stvari koje smo možda mogli, govorim o trofeju, ali bilo je situacija koje su nas i zbog objektivnih razloga u tome spriječile. Klub smatra da je osim određenih preslagivanja u igračkom smislu vrijeme i za novi smjer i glede trenerske pozicije - rekao je sportski direktor Matej Mamić.

S obzirom na platežnu moć i ciljeve, “puca” se na jako trenersko ime poput Repeše, Perasovića, Vujoševića...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:13