POMAHNITALI IGRAČ

EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST PRETUČENOG NAVIJAČA 'Tomas me poslao u bolnicu! Imam potres mozga'

Liječnici su 27-godišnjem navijaču Cibone dijagnosticirali potres mozga, iščašenje ramena, a ima i hematom na kralješku
 Damjan Tadić/CROPIX

Finale Kupa dobit će epilog na sudu. Navijač Cibone Marjan S. (27) najavio je privatnu tužbu protiv Marka Tomasa, a jednako razmišlja i Cibona.

Direktor Zdenko Antunović najavio je tužbu protiv košarkaša Cedevite jer “Cibona štiti i svoje igrače i navijače”. Bit će to još jedno suđenje Cibone i Tomasa jer je košarkaš još ranije prijavio Fibi prijavio svoj bivši klub zbog novčanih dugovanja.

Marjan S. je napadnut jer je, navodno, cijelu utakmicu vrijeđao Tomasa.

- Nisam ga ja vrijeđao. Majku su mu psovali neki navijači koji su sjedili blizu mene. On je u jednom trenutku pogledao prema nama, uperio u mene prst i rekao ‘vidjet ćemo se poslije’. Kad je tekma završila, spustio sam se bliže terenu i vidio ga onakvog ludog, nabrijanog kako mi se približava. Kad je zamahnuo prema meni, instinktivno sam digao ruku i tako se vjerojatno spasio težih ozljeda. Međutim, pao sam, udario glavom i na trenutak izgubio svijest - ispričao nam je jučer ispred Klinike za traumatologiju navijač Marjan S., kojem su liječnici dijagnosticirali potres mozga, iščašenje ramena, a ima i hematom na kralješku.

Marjan nije želio da mu objavimo fotografiju i puno ime i prezime jer ga je strah da bi mu se Tomas mogao osvetiti. Međutim, tužit će ga i tražiti odštetu.

- Pratim košarku cijeli život. Tomasa sam cijenio kao igrača. Kad sam u četvrtak navečer završio u bolnici, uopće nisam razmišljao o tužbi. Mislio sam da će Tomas doći, ispričati mi se, da ćemo se rukovati i tako izgladiti cijelu stvar. No, nakon izjava ovih iz Cedevite, definitivno sam odlučio da podižem privatnu tužbu. Ma znate što, taman da sam mu i psovao majku, što nisam, kako si jedan sportaš može dozvoliti da mlati navijača? Neka se ode baviti borilačkim sportovima, možda će tamo imati više uspjeha - rekao je Marjan koji je jučer oko 15 sati napustio bolnicu.

Po njega je došao prijatelj koji je također bio na utakmici.

- Tomas je bio živčan cijelu utakmicu, nije mu baš išlo. Veliko pojačanje za Cedevitu, a nije se iskazao. To stvarno može jako isfrustrirati čovjeka - rekao nam je Marjanov prijatelj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:20