ZADAR BASKETBALL TOURNAMENT

FOTO: SPORTSKE ZVIJEZDE UŽIVALE U POBJEDI ZADRA NA TRIBINAMA VIŠNJIKA Brojna poznata lica na najjačem europskom pripremnom turniru u košarci

 
Doron Jampchi sa suprugom, Dino Rađa, Zdenka Zrilić

Sportske zvijezde ni ove godine ne propuštaju Zadar Basketball Tournament. Šesto izdanje najjačeg europskog pripremnog turnira u košarci na tribine je privuklo i poznata lica.

Hrvatska košarkaška legenda Dino Rađa iz prvog je reda bodrio Zadrane u društvu jednog od najvećih izraelskih košarkaša svih vremena Dorona Jamchia. Organizatorica turnira Zdenka Zrilić i ove se godine pobrinula kako bi brojni NBA scouti koji prate turnir imali najbolje moguće uvjete.

Na tribinama je viđen i košarkaš Andrija Žižić koji utakmice prati u društvu supruge Ane te Jelene Soče iz Adidasa. Barbara Jelić Ružić ne propušta ni jedno izdanje popularnog turnira. Ove godine ga prati u društvu supruga, bivšeg zadarskog košarkaša Tome Ružića te kćeri Zare i sestre Vesne. Legendarni TV komentator Slavko Cvitković iako u mirovini, na ZDBT-u ima pune ruke posla kao dio S Event tima.

Zadrani su turnir otvorili na najbolji mogući način pobijedivši jaki ruski klub Himki rezultatom 90:82. Uz košarkaške utakmice turnir će pratiti i bogat popratni sadržaj.

Subotnje jutro mali će Zadrani moći iskoristiti za druženje s košarkaškim idolima na Kids' Dayu koji će se održati na Forumu od 10 do 13 sati. Ovogodišnji Kids' Day u suradnji je s udrugom Dani Krešimira Ćosića.

Zdenka Zrilić

Zdenka Zrilić, Renata Gubić

Slavko Cvitković

Jelena Soče, Andrija Žižić

Tomislav Ružić

Vesna Jelić, Barbara Ružić, Zara Ružić

/

Fotografije: Zvonko Kucelin, Marin Gospić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 02:49