BEZ PARDONA

Hrvatska ostaje bez velike zvijezde: Barcelonin majstor više ne želi igrati za reprezentaciju?

 Ronald Goršić / Cropix

Premda zasad nema službene potvrde, dvojica hrvatskih košarkaša odbili su novog hrvatskog košarkaškog izbornika Acu Petrovića, te neće igrati u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Prema napisima španjolskih i talijanskih portala, riječ je o Anti Tomiću i Marku Popoviću, a na Twitteru se po tom pitanju oglasio i košarkaški agent David Pick.

"Rečeno mi je da Tomić neće igrati za Hrvatsku u kvalifikacijama za Olimpijske igre".

Olimpijski kvalifikacijski turnir na rasporedu je između 4. i 10.srpnja u Torinu, a zasad nema službene potvrde je li istinita tvrdnja o 'odbijancu' dvojice spomenutih hrvatskih košarkaša.

Petrović je po preuzimanju hrvatske reprezentacije najavio 'tri do četiri' promjene, a ostaje za vidjeti koje će to promjene biti.

Kako bilo, izbornik Petrović oglasit će se po ovom pitanju na presici koja će biti održana sljedećeg tjedna.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:03