OPROST DUGA

IGRAČI SPLITA SE ŽALE NA ODLUKU SAVEZA 'Ne bi nas čudilo da su HKS i Uprava u dogovoru'

Dvanaestorica košarkaša KK Split pristali su oprostiti klubu 40 posto dugovanja (od ukupnog dugovanja od 11,5 milijuna kuna), ali ta nagodba nije pravovaljana sve dok pred Trgovačkim sudom u Splitu ne bude okončana predstečajna nagodba i dok ne bude potpisana.

A to što je HKS skinuo Splitu blakadu i što im dopušta da dovodi nove igrače, iako dosadašnje nije platio, to nije po zakonu.

Tvrde to vjerovnici KK Split, košarkaši koji naivno misle da zakoni i propisi nešto znače. Tako su se potpisali u priopćenju za medije odgovarajući na izjavu direktora kluba s Gripa Roberta Andrijića koji je ustvrdio da je blokada skinuta.

"Moramo obavijestiti i javnost i upravu KK Split i Hrvatski košarkaški savez da je ova izjava jednog od čelnika kluba s Gripa apsolutna LAŽ! Nikakav dogovor s nama nije postignut, iako je, moramo biti iskreni, klub pokušao stupiti u kontakt s nama po tom pitanju.

Međutim, zbog vrlo neugodnih iskustava iz prošlosti neki od nas nisu htjeli skinuti blokadu dok postupak predstečajne nagodbe ne bude okončan potpisivanjem na Trgovačkom sudu u Splitu...

Da budemo iskreni, ne čude nas pokušaji čelnika kluba da na bilo koji način, pa makar i ovako besmislen, pokušaju skinuti blokadu za registraciju novih igrača.

Više od toga nas je iznenadila odluka HKS-a na čiju odluku ćemo se žaliti, ali i podnijeti tužbu radi toga što su svakom od nas uzeli naknadu od cca 2000 HRK za zaštitu ugovora, a zaštitili nas nisu.

Ništa čudno, barem su dobro marendali na naš račun... Možda skupa s čelnicima splitskog kluba dok su dogovarali deblokadu. “

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:59