SPAS DRAŽENOVOG KLUBA

Nema govora o gašenju kluba s takvom tradicijom

Skupština ozdravljenja održat će se na Valentinovo
 S. Ferić

ŠIBENIK - Na veliko zadovoljstvo svih poklonika košarke, sada je konačno i definitivno jasno, kako nema ništa od gašenja Draženove svetinje na Baldekinu! I to na veliku žalost onih koji su ga doveli do samog ruba ponora i sada zdušno drukali za njegovo umiranje.

Tako su odlučili gradski oci, koji već debelo rade na ozdravljenju jednog od najpopularnijih šibenskih sportskih kolektiva.

- Ne pada nam na pamet pomisao o nekakvom gašenju kluba s tako bogatom tradicijom. Mi ćemo sa svoje strane pokušati uraditi sve kako bi se postojeće alarmantno stanje popravilo i to što prije - do kraja je bio jasan i to u više navrata dogradonačelnik Petar Baranović.

Na znanje i ravnanje onim štetočinjama, čiji su “slatki snovi” netragom iščezli, a koji su i dalje htjeli s nekakvim novim klubom, po svom starom običaju, tuđim rukama koprive brati. Neophodno ozdravljenje prvoligaša s Baldekina događa se u hodu i bez velike pompe, a skupština bi se trebala održati na Dan zaljubljenih, Valentinovu, u čemu ima i te kakve simbolike:

Posao oko formiranja novog čelništva je pri kraju. Nije to nimalo laka zadaća s obzirom na veliku dubiozu, ali sve se može riješiti dobrom voljom te pravim i iskrenim dogovorom.

- Nitko se nema pravo poigravati s takvim respektabilnim kolektivom, koji je svojedobno proslavio cijeli naš grad. Sve što se sada radi, radi se s velikom dozom entuzijazma, respekta i ljubavi prema tom klubu. I zato je njegovo ozdravljenje planirano oko Valentinova, kao simbol ljubavi, i to one prave iskrene, sportske, naše šibenske - naglasio je ključni čovjek u projektu ozdravljenja “narančastih”, koji je iz opravdanih razloga želio još neko vrijeme ostati anoniman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 18:45