POSRNULI VELIKAN

NJEMAČKI TURČIN SPAŠAVA KK SPLIT Baldasar: 'Mislim da se radi o ozbiljnom čovjeku'

Zvat ćemo ih na razgovor, nama je zanimljiv svatko tko pokaže ozbiljan interes za klub - oglasio se gradonačelnik Ivo Baldasar
 Paun Paunović/CROPIX

Gostovanje kod Darde nova je prigoda da trener Splita Ante Nazor pruži priliku mladićima iz škole Žutih. Najiskusniji dvojac Subotić i Mimica neće ni putovati u Osijek, obojica imaju zdravstvenih problema pa će utakmicu morati iznijeti mladi.

- Već nekoliko utakmica igramo s pomlađenom momčadi i ne mogu biti nezadovoljan s onim što igrači pokazuju. Nedostajalo im je tek malo petlje da iz tih utakmica izađu kao pobjednici, ali to je cijena koja se mora platiti. Znamo sve o Dardi, igrali smo više puta ove sezone i mislim da možemo do pobjede - rekao je Nazor.

Dobra je vijest interes potencijalnih investitora, Turčin iz Njemačke Burak Canboy poslao je pismo namjere sa željom da uloži u klub.

- Vidjeli smo ta pisma, procijenit ćemo o čemu se radi, ali čini se da je riječ o ozbiljnim ljudima. Zvat ćemo ih na razgovor, nama je zanimljiv svatko tko pokaže ozbiljan interes za klub - oglasio se gradonačelnik Ivo Baldasar.

Inače, Canboy je bogati poduzetnik, distrubuter računalnog softvera (WinRAR). Sudeći po najavama Turčin više neće nailaziti na zid. Vremena za odgovlačenje nema jer je situacija u klubu vrlo teška, a novca od preoblikovanja na računu kluba sve je manje. Canboy je poznat kao košarkaški zaljubljenik, a financijski pomaže omladinski pogon Mislava iz Podstrane.

Pokazao je interes da većinski preuzme klub. Njegov ulazak u klub znatno bi olakšao poziciju aktualnog većinskog vlasnika Grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 06:44