AGONIJA U EFESU

OTAC DARIJA ŠARIĆ U ŠOKU 'Potezi trenera Ivkovića su suludi, možda ćemo tražiti raskid!'

Bojim se da je vrijeme za uzbunu. Dario je potišten, ništa mu nije jasno - zabrinut je otac Predrag Šarić

Efes smo planirali staviti u red izazivača iz drugog reda, ali u tjednu u kojem počinje Euroliga vijest je nezadovoljstvo Darija Šarića. Potpuno razumljivo jer drugu utakmicu zaredom nije bio u kadru momčadi. U turskim natjecanjima maksimalno je dozvoljeno imati šest stranaca, Efes ih ima sedam, a Dušan Ivković je dvaput zaredom upro prstom u Darija i rekao mu da je višak.

- Nije dobro. Bojim se da je vrijeme za uzbunu. Dario je potišten, ništa mu nije jasno - zabrinut je otac Predrag Šarić. Prije desetak dana Dario je bio nezadovoljan jer je bilo malo akcija za njega, trener nije želio da puno šutira. - Ako se ovako nastavi, potražit ćemo nekoga tko može platiti raskid ugovora. Dario mora igrati, a ne gledati utakmice s tribine. Zdrav je, nije bio nediscipliniran i Ivkovićev potez čini mi se suludim. Uostalom, zašto ga je uopće vodio u Gaziantep da bi mu par sati prije utakmice rekao da je višak. Vidio sam Darija na tribini, izgledao je kao da je kruha gladan.

Srećom za Šarića Efes je tu utakmicu izgubio pa bi ga Ivković već za sljedeće kolo mogao (bolje reći trebao!) vratiti u momčad. Šestorica koja su dobila prednost su: Draper, Janning, Perperoglu, M. Bjelica, Lasme i Krstić.

U Euroligi nema ograničenja stranaca pa se očekuje da će Dario biti u sastavu koji u četvrtak dočekuje Uniks.

- Ništa nam ne znači i ako će igrati samo jednu ili pet minuta.

Inače, u Efesovim platnim knjigama i dalje je Zoran Planinić, ali nije dio prve momčadi. Ivković ga ne želi u ekipi, a Planinić ne želi raskinuti sedmeroznamenkasti ugovor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:58