NAKON SJ. KOREJE - ODVIKAVANJE

Rodman se prijavio u kliniku za liječenje ovisnosti od alkohola

Nedavno je bio u Sjevernoj Koreji gdje je organizirao košarkašku utakmicu bivših NBA zvijezda protiv tamošnje reprezentacije povodom rođendana sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una.
 AFP

Umirovljeni američki košarkaš Dennis Rodman (52) prijavio se u anonimnu rehabilitacijsku kliniku kako bi pokušao sanirati svoju dugogodišnju ovisnost o alkoholu, objavio je njegov agent Darren Prince.

Rodman je osvojio pet NBA naslova s Detroit Pistonsima i Chicago Bullsima, jedan je od najboljih skakača lige i svakako jedan od najživopisnijih igrača lige svih vremena koji je u Kuću slavnih primljen 2011. godine.

Tijekom karijere Rodman je kako po svojem učinku pod koševima, jednako bio poznat po ekscentričnom načinu ponašanja, tetovažama, piercingu i lošem ponašanju.

Ovog se tjedna vratio u SAD nakon posjeta Sjevernoj Koreji gdje je organizirao košarkašku utakmicu bivših NBA zvijezda protiv tamošnje reprezentacije povodom rođendana sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una.

Tom je prilikom Rodman rekao da je američki misionar slabog zdravlja Kenneth Bae sam kriv zato što je završio iza rešetaka u Sjevernoj Koreji. Kasnije se ispričao za svoje komentare koji su podigli veliku prašinu u SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:51