SKAUT SAD-a

'S Hrvatima se nikad ne zna kako će igrati'

Cleveland's LeBron James flies in for a dunk during first half action against the Charlotte Bobcats during their NBA preseason basketball game at the North Charleston Coliseum in North Charleston, S.C. Saturday Oct. 10, 2009. (AP Photo/Mic Smith)
 AP

ZAGREB - Američka televizija ESPN napravila je presjek suparnika reprezentacije SAD-a na SP-u, a iste je prokomentirao i Tony Ronzone (Detroit Pistons), skaut reprezentacije koji kaže:

- Naša je skupina najlakša, u to nema nikakve sumnje.

To znači da reprezentativci mogu raspakirati kovčege nakon dolaska u Tursku 25. kolovoza i ostaviti ih raspakirane sve do 13. rujna, dana nakon utakmice za zlato, piše na ESPN-u.

U seciranju hrvatske reprezentacije piše da će je voditi novi izbornik, a od nositelja igre spominju se Ukić, Planinić, Barać, te Popović i Vujčić.

- Nema sumnje da je Hrvatska kadra iznenaditi. Ponekad igraju kao da su slaba momčad, ponekad poput dobrog europskog tima. Nikad se ne zna što ćete od njih dobiti. Katkad igraju pomalo ‘divlje’. Igraju nošeni emocijama, pa ih je teško pročitati - izjavio je Ronzone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:55