SRAMEŽLJIV START

VIDEO: Bogdanović šest poena za 28 minuta u slavlju Netsa

Širom svijeta nastavila se NBA predsezona. U subotu su, recimo, prvaci Spursi gostovali u Istanbulu, Cleveland i Miami odigrali su najzanimljiviju utakmicu ( LeBron James protiv bivših suigrača Dwyanea Wadea i Chrisa Bosha) u Rio de Janeiru, dok je u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu, Brooklyn u Kini pobijedio Sacramento.

U toj posljednjoj utakmici je igrao i Bojan Bogdanović, koji je dobio 28 minuta, te ubacio šest poena, uz šut 3-7, skok i dva asista. Netsi su opet bili bez Alana Andersona, pa je naš reprezentativac i svoju drugu utakmicu krenuo u petorci, ali bez previše inicijative. Odnosno, Bogdanović je bio - netipično za njega - previše oprezan, očito još uvijek traje faza prilagodbe na drukčiju košarku. Tricu za pobjedu Netsa 92:90 zabio je Mirza Teletović, minutu prije kraja.

Što se tiče “derbija” u Riju, James je protiv Miamija (pobjeda u produžetku 122:1119) upisao tek sedam poena i osam asistencija, a Cleveland bez Kyrieja Irvinga je predvodio Kevin Love sa 25 poena, Tristan Thompson je dodao 18, a Dion Waiters 16. Bosh je sa 19 poena i osam skokova bio najbolji za Miami, 17 je ubacio James Ennis, dok je rookie Shabazz Napier upisao 16 poena i sedam asista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 06:20