PRLJAVA KOŠARKA

VIDEO: KRALJ LEBRON JE MALO NERVOZAN Pogledajte kako je James laktom probijao blok Boozera!

I ovo je velika serija, druga najbolja koja se ikada mogla vidjeti u NBA ligi. Poraz k'o poraz, morao se jednom dogoditi - rekao je nakon svega James

LeBron James i ostatak društva iz Miami Heata nije uspio i nakon gostovanja u Chicagu zadržati pobjednički niz. Košarkaši Chicaga su slavili 101-97 u noći sa srijede na četvrtak...

Time je stala duga pobjednička serija Miamija od 27 pobjeda u nizu, što je druga najdulja serija u povijesti NBA lige. Generacija Los Angeles Lakersa iz sezone 1971/72 i dalje je ostala netaknuta (33 pobjede zaredom).

Kada već nije išlo milom, onda je LeBron James pokušao silom protiv Chicaga, ali mu se takvo što obilo o glavu. Četiri minute prije kraja ogleda, kada je već bilo prilično izvjesno da će Miami pasti na koljena tijekom ovog gostovanja, James je žestoko laktom nasrnuo na Carlosa Boozera koji je postavio blok.

Odbio se James od "gromade" Boozera koji je ostao na mjestu i prilično ga ljutito pogledao. I suci su na tom ogledu rekli svoje, udijelili su Jamesu nesportsku pogrešku čime se definitivno rasplinula nada Miamija o slavlju u Chicagu.

- I ovo je velika serija, druga najbolja koja se ikada mogla vidjeti u NBA ligi. Poraz k'o poraz, morao se jednom dogoditi - rekao je nakon svega James.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:22