ŠPACO UOČI HSV-A

'Ahmad i Vejić neće biti u prvih 11 protiv HSV-a'

 Vladimir Dugandžić / Cropix

Trener Hajduka Stanko Poklepović je s velikom radošću najavio finalnu provjeru protiv snažnog HSV-a jer ga njemačka momčad podsjeća na velike dane njegove karijere kad je zajedno s Tomislavom Ivićem pripremao momčad bijelih koja je potom odigrala povijesno upamćenu utakmicu.

Rekao je da će atraktivni bundesligaš biti prava provjera sposobnosti njegove momčadi koju je zadnjih tjedana priprema isprofilirao i sasvim odredio te bi morala biti spremna za ostvarenje visokih ciljeva u nastupajućoj godini proslave 100-og rođendana.

- Mislim da smo dobro spremni i na pravom putu da u punu formu uđemo kada za to bude najpotrebnije. Neću vam reći sastav, ali ne zato to bi ga krio nego neka to ostane neizvjesno do samog trenutka i u svlačionici. Svi su moji igrači su standardni i oni koji počnu utakmicu i oni koji budu na klupi za pričuve.

Na decidirano pitanje hoće li se u prvih 11 dani Ahmad Sharbini i Vejić Poklepović je bio precizniji:

- Ne, neće.

Može se predpostaviti da će Hajduk zaigrati u sastavu: Subašić - M. Buljat, Maloča, J. Buljat, Strinić - Andrić, M. Ljubičić - Tomasov, Ibričić, Anas Sharbini - Čop.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:54