ONI SMIJU NA STADION

Ajax u Zagreb dolazi sa 160 navijača

Navijačima 'kopljanika' dozvoljeno je prisustvovanje utakmice 4. kola Europske lige koja će se igrati u četvrtak na Maksimiru
Luis Suarez of Ajax Amsterdam scores from a penalty kick against Dynamo Zagreb during their Europa League soccer match at the Amsterdam Arena October 22, 2009. REUTERS/Michael Kooren (NETHERLANDS SPORT SOCCER)
 MICHAEL KOOREN

ZAGREB - Bez ozlijeđenih Ismaila Aissatija (bedreni mišić) i Dennisa Romedahla (zadnja loža) nogometaši Ajaxa dolaze u Zagreb na dvoboj četvrtog kola Europa lige protiv Dinama.

Zato će Nizozemce dopratiti 160 navijača, piše De Telegraaf, koji imaju pravo smjestiti se na tribine maksimirskog stadiona za razliku od navijača Dinama.

Trener Martin Jol u kadru za maksimirski dvoboj ima 19 igrača. Posljednji kojeg je priključio 21-godišnji je Donald Mitchell. Od ozljede se pak oporavio Siem de Jong, koji se priključio suigračima.

Nizozemski dnevnik piše da će Dinamo u četvrtak istrčati bez "najveće zvijezde i najboljeg igrača", ozlijeđenog Marija Mandžukića, te da također neće biti suspendiranog Milana Badelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:50