SLAVLJE U SVLAČIONICI

Badelj: Sada mi je malo žao što odlazim; Kelava: U grupi želim samo Bayern!

'Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka!'
 Ronald Goršić/CROPIX

Mala skupina Dinamovi navijača je pozdravila svoje ljubimce povicima 'Liga prvaka,liga prvaka', čuli smo kako su uzvikivali ime kapetana Milana Badelja, koji već sutra kreće put Hamburga.

- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...

Ivan Kelava još je jednom potvrdio da se radi o izvrsnom vrataru,nije imao puno posla ali je pokupio dvije tri neugodne lopte ,unosio je sigurnost u obranu .

-Mislim da smo zasluženo eliminirali Mariborčane, koji su bili korektan i dostojan suparnik. Presudilo je naše rano vodstvo, nakon gola Tonela odradili smo do kraja utakmicu rutinski i dokazali da nam je mjesto u Ligi prvaka. Žao mi je da nas napušta Miki, nedostajat će nam ne samo na travnjaku nego i izvan njega. Što se tiče ždrijeba, moja jedina želja je da dobijemo Bayern u skupini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:55