NAJVEĆI TRANSFER ZIME

Balotelli u Milanu: 'Oduvijek sam želio igrati ovdje!'

Ovo je ostvarenje sna, Mario je bio u našim srcima već neko vrijeme. Ovo je ono što smo svi željeli, počevši od predsjednika Silvija Berlusconija - komentirao je Adriano Galliani
 AFP

Mario Balotelli dao je svoj prvi intervju po dolasku u Milano, gdje će kompletirati transfer iz Manchester Cityja u AC Milan...

- Čim sam dobio priliku, potrčao sam u Milan. Želio sam igrati ovdje tako dugo vremena, ali sam bio u drugim klubovima i nisam imao priliku – rekao je talijanski nogometni reprezentativac koji je poslijepodne sletio na milanski aerodrom Malpensa.

- Početak nove sezone bio je negativan, ali u ovom ću dresu biti bolji. Donio sam neke važne odluke, pa se nadam da ću Milan ponovo učiniti velikim, a time i sebe. Samo želim da me navijači vole, a ja ću im se odužiti na ljubavi – dodao je igrač koji nije skrivao da je navijač Milana ni u vrijeme dok je igrao za njegovog velikog gradskog rivala Intera.

- Ovo je ostvarenje sna, Mario je bio u našim srcima već neko vrijeme. Ovo je ono što smo svi željeli, počevši od predsjednika Silvija Berlusconija – komentirao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani uoči Balotellijevog liječničkog pregleda nakon kojeg će uslijediti službeno potpisivanje ugovora na četiri i pol godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:43