NISU ODUŠEVLJENI

BBB o Rukavini: Novi 'pametan' potez Uprave

'Očito mu je sve propalo u Panathinaikosu i sad je došao nama'
 Nenad Dugi / Cropix

Dinamo je zaista poseban klub. U razdoblju kad se većina klubova nacionalnih prvaka još priprema za prve službene utakmice, naš prvak već je prošao toliko toga da se čini kao je sezona pri kraju. Euro-uspjesi, euro-porazi, osvajanje trofeja (Superkup), velike afere, odlazak igrača, dolazak igrača - sve je to Dinamo proživio u svega petnaestak dana.

Dolazak Ante Rukavine u zagrebački klub bi u nekim normalnim uvjetima bio prvoklasna vijest, no kada njemačka policija jednog od važnijih klupskih ljudi sumnjiči za namještanje utakmica, sve pada u drugi plan. A ako je na obzoru i utakmica sezone, onda i u treći plan.

Tu činjenicu potrvđuje i podatak da se Bad Blue Boysi još nisu izjasnili o dolasku nekadašnjeg hajdukovca u redove njihovog kluba. Kontaktirali smo ih (Udrugu navijača Dinama) u trenutku kada je vrhuška i još njih ukupno 50 putovala prema Tiraspolu i stadionu Šerifa, no reakcija nije izostala:

- To je još jedan 'pametan’ potez 'naše’ Uprave - rekli su nam s vidnom dozom ironije. - Rukavina je nekadašnji igrač Hajduka koji je taj klub izabrao prije Dinama. Najviše smeta što je prije tjedan dana govorio nešto sasvim drugo i da neće doći u Dinamo. Pa nije Dinamo klub s kojim se tako odnosi. Ili želiš doći, pa dođeš, a ne da ti bude druga opcija ako negdje drugdje ne uspiješ. Očito mu je sve propalo u Panathinaikosu i sad je došao nama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:40