IZ SRPSKOG UGLA

Bijesni srpski novinari nakon utakmice upitali Mihajlovića: 'Jeste li vi trenerska neznalica?'

Nisu Hrvati stvorili puno prilika, ali mi smo svojim pogreškama dopustili da nam zabiju dva gola. Bili smo dekoncentrirani - rekao je Branislav Ivanović
 Ante Cizmic / CROPIX

Jeste li vi trenerska neznalica, dočekali su novinari srpskog izbornika Sinišu Mihajlovića na press konferenciji. Ocijenili su da je utakmicu izgubio još u svlačionici.

- Znate koliko me interesira vaše mišljenje, pošto vi prodajte novine, a ja razmišljam o nogometu. Kako je utakmica pripremljena i odigrana, mogu reći da smo izgubili od bolje i iskusnije ekipe. Malo smo uplašeno ušli, jeftino primili golove i to nas je sasjeklo - objasnio je Mihajlović

- U drugom poluvremenu smo odigrali puno bolje, imali smo nekoliko šansi, pa je sve moglo biti drugačije. Pletikosa je u nekoliko situacija branio dobro, pa mi nismo iskoristili svoje šanse.Kao i protiv Belgije, igrali smo dobro jedno poluvrijeme. Moramo analizirati ovaj meč i spremimo se za utakmicu sa Škotskom za četiri dana.

Kapetan srpske reprezentacije Branislav Ivanović kazao je kako je njegovoj ekipi nedostajalo odlučnosti.

"Ovo je bila izuzetno teška utakmica, koja je dosta značila za našu mladu generaciju igrača. Nisu Hrvati stvorili puno prilika, ali mi smo svojim pogreškama dopustili da nam zabiju dva gola. Bili smo dekoncentrirani", kazao je Ivanović.

Srbija u utorak u Novom Sadu igra protiv Škotske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:53