ČEKA SE POTVRDA

Bild tvrdi: Mandžukić dolazi, Rosenberg odlazi

 Damir Krajač / Cropix

Njemački Bild i dalje nastavlja najavljivati najveće siječanjsko pojačanje bremenskog Werdera, a to bi mogao biti 23-godišnji hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Nijemci podsjećaju da je Werder i u dva posljednja prijelazna roka pokušavao dovesti hrvatskog napadača na stadion Weser, a sada će pokušati isto napraviti i treći put.

- Zasad se ne zna još ništa konkretno, no priča traje. Do 15. siječnja će se sve znati - nije mnogo otkrio u izjavi Ivan Cvjetković, inače menadžer napadača zagrebačkog Dinama.

Znano je da Zdravko Mamić, dopredsjednik Dinama, traži od Werdera 10 milijuna eura, a ukoliko Werder prihvati takvu ponudu onda će Mandžukić postati najskuplji igrač Werdera ikada. Dosadašnji je rekorder Carlos Alberto za kojeg je klub svojedobno Corinthiansu platio 8.5 milijuna eura.

Bild napominje da bi dolazak Mandžukića značio i odlazak 27-godišnjeg Markusa Rosenberga, švedskog napadača, ali i Bolivijca Marcela Morena (22). Za prvog se ne zna gdje bi mu bila destinacija (navodno ne želi napustiti Werder), dok je Moreno sasvim blizu odlaska u Šahtar kod Darija Srne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:13