NE PITAJU ZA CIJENU

BILIĆ U BEŠIKTAŠU ŽELI ĆORLUKU, RONALDINHA I ADEBAYORA Hrvatski trener slaže momčad za naslov prvaka

 www.fclm.ru

Čini se da će se Slaven Bilić i u Istanbulu baciti na stvaranje malog veleposlanstva hrvatskog nogometa, kao što je to radio u Moskvi. Prema izvještajima turskih medija, temelje enklave namjerava udariti dovođenjem Vedrana Ćorluke.

Miliyet tvrdi da se Bilić nekoliko puta sastao s Ćorlukom i predložio mu da njegovim stopama napusti Lokomotiv. Premda iz moskovskog kluba poručuju da 27-godišnji hrvatski reprezentativac nije na prodaju, Čarlijev menadžer Nikky Vuksan ostavlja otvorena vrata.

- Prerano je komentirati jer je Vedran i dalje igrač Lokomotiva, no u suvremenom je nogometu sve moguće.

Kroničari Lokomotiva su, podsjetimo, krajem prošle sezone pisali da će njihov drugi najskuplji igrač sigurno napustiti klub dobije li Bilić otkaz, bez obzira što mu ugovor traje do 2016. Nedavno su se s ponudama javili najbogatiji ruski klubovi Zenit i Anži, no Ćorluka i dalje opipava situaciju i čeka najbolju priliku. Transfermarkt ga procjenjuje na 8,000.000 eura, što je iznos koji Bilićevim poslodavcima ne predstavlja problem.

Bešiktaš već mjesec dana pregovara s Ronaldinhom, a predsjednik kluba Ahmet Nur Cebi je potvrdio da je za legendarnog 33-godišnjaka Atléticu Mineiru poslana službena ponuda. Ranije se o potencijalnom spektakularnom transferu oglasio i Bilić.

- Vrlo smo ozbiljni po pitanju Ronaldinha, bilo bi sjajno raditi s takvim igračem - poručio je.

Dok se čeka odgovor iz Brazila, još uvijek je otvorena linija s Londonom. Turski mediji tvrde da je dolazak Adebayora postao realniji nakon što je Tottenham uzeo Soldada. Prvi bi ipak trebao biti riješen transfer nigerijskog lijevog beka Eldersona, za kojega će Besiktas platiti Bragi 1,500.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:56