IZBORNIKOVE MUKE

Bilić zbog ozljede Kneževića pozvao Luku Vučka!

 Drago Sopta / Cropix

Zbog ozljede aduktora Darija Kneževića, izbornik Slaven Bilić pozvao je za predstojeće prijateljske susrete stopera turskog Eskisehira Luku Vučka.

Situacija sa stoperima za prvu prijateljsku utakmicu s Austrijom se dodatno zakomplicirala. Nakon što se od reprezentacije oprostio Ivica Križanac, izbornik Slaven Bilić je u planovima za susret u Klagenfurtu računao na Josipa Šimunića i Darija Kneževića, a kao alternacija pozvan je Jurica Buljat, no problemima s ozljedama nikad kraja.

- Sinoć smo saznali za ozljedu Kneževića, riječ je o upali aduktora, razgovarao sam s Darijom i s profesorom Nemecom i njegov dolazak i nastup nisu opcija. Odlučili smo se poslati poziv Jurici Vučku – rekao je izbornik Bilić.

Nekad vrlo stabilan dio Bilićeve momčadi pretvorio se spletom okolnosti, u najmanju ruku, u vrlo osjetljivu točku. Podsjetimo, Dejan Lovren, Domagoj Vida i Tomislav Barbarić priključeni su mladoj reprezentaciji koja isti dan igra iznimno važnu utakmicu sa Slovacima u Varaždinu, u kojoj nema ni Maria Maloče zbog kartona. Ivica Križanac se, kako smo naveli oprostio, Hrvoje Vejić nije više u kombinaciji zbog situacije s Hajdukom, a od ranije nema iskusnih Roberta Kovača i Darija Šimića...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 02:18