IMA I ONIH KOJI GA NEĆE

Bivši Vatreni 'ne pušta' Ibaneza u reprezentaciju: 'Dobar je on dečko, ali srpska liga je loša'

 Ronald Gorsic / CROPIX

Hrvatsku nogometnu javnost već nekoliko dana 'trese' vijest o eventualnom nastupu Luisa Ibaneza za Hrvatsku na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj. Bivši nogometaš Dinama, koji danas brani boje Crvene zvezde, kazao je u raznim razgovorima kako ne bi odbio nastup za Vatrene ukoliko bi stigao poziv.

Puno se posljednjih dana vode razgovari na ovu temu oko koje su svoje mišljenje iznjela i neka velika nogometna imena poput Dragan Džajića i Miroslava Ćire Blaževića. Većina smatra kako za Ibaneza ima mjesta u sastavu Vatrenih, ali ima i onih koji se ne slažu s takvom opcijom.

Jedan od takvih je i bivši nogometaš Hajduka i Dinama, Joško Jeličić koji ne vidi Argentinca s hrvatskom putovnicom u kockastom dresu.

- Ibanez je karakteran mladić i sjajan dečko, ali po mom mišljenju za poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju nema kvalitetu. Slažem se da ove sezone sjajno igra za Zvezdu, koja je vodeća u srpskoj ligi, ali to ništa ne znači jer ta liga nije dovoljno kvalitetna da bi igrao za hrvatsku reprezentaciju i to na najvišem mogućem nivou kao što je Euro.

Također valja napomenuti kako je Ibanez ove sezone postigao devet golova i imao 12 asistencija.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:58