NEUSPJEŠNA PROBA

BRAZIL ISPRAĆEN ZVIŽDUCIMA Scolari poziva na mobilizaciju: 'Protiv Hrvatske trebamo pomoć navijača!'

Nije lako biti izbornik Brazila uoči Svjetskog prvenstva. Felipe Scolari već odavno poznaje taj osjećaj, a nakon utakmice protiv Srbije (1-0) ponovno je osjetio kako izgleda kada mu cijela država 'sjedi na grbači'. Scolari nije niti sjeo na stolicu u press centru, a odmah je uslijedilo pitanje 'Što kažete na zvižduke?'

- To je normalno, pa zvižduke čujete na svakoj utakmici... Nisu smetali mojim igračima, oni su spremni na to. Međutim, kada je završila utakmica, mislim da je 65 od 67 tisuća ljudi na stadionu bilo zadovoljno. Zahvaljujem navijačima i očekujem sličnu podršku protiv Hrvatske - rekao je Scolari kojemu je tlak skočio kada je nezadovoljni novinar počeo kritizirati Oscara.

- Ma tko to kritizira Oscara? Zapravo već znam odgovor na to pitanje... Oscaru se rodila kćer prije nekoliko dana, nije bio na treninzima i normalno da ga je zamijenio Willian. Ali pričajte vi što hoćete, ja sam plaćen da slažem momčad!

Iako je rekao uoči utakmice da momčad koja istrči protiv Srbije da že igrati i protiv Hrvatske, Scolari više nije tako siguran.

- Imam slatke brige... Ali što god da odaberen, biti će dobro. Fizički smo napredovali, još moramo poraditi na taktici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:29