GLAS JAVNOSTI

Facebook anketa SN-a: Regionalna liga pitanje je vremena!

 Nenad Dugi / Cropix

Regionalna liga je u zadnje vrijeme puno puta spominjan pojam u državama bivše Jugoslavije. Svako malo se pojavi netko od nogometnih djelatnika s izjavom kako je takav sustav natjecanja jako blizu.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

Najviše je, pak, pažnje izazvala izjava izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića koji je u razgovoru za srpski Kurir otvorio dušu i izjavio kako je Regionalna liga pitanje vremena i da se samo tako nogometni klubovi s ovih prostora mogu suprotstaviti bogatim klubovima iz Rusije, Ukrajine te zapadne Europe. Nakon te izjave medijskim prostorom Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH sve je više strujala, a tako je i sada, ideja o pokretanju Regionalne lige. Upravo zbog toga smo i mi, portal Sportskih novosti u suradnji s portalom iz susjedne nam Srbije, Politika.rs , na našoj Facebook stranici proveli veliku anketu s jednostavnim pitanjem: Regionalna liga? Da ili ne!

U malo više od tjedan dana glasalo je više od 1700 korisnika Facebook stranice Sportskih novosti i rezultat je bio više nego zanimljiv. Naime, čitatelji Sportskih novosti iz zemalja bivše Jugoslavije su s preko 1250 glasova dali podršku Regionalnoj ligi, dok je njih oko pet stotina bilo protiv. Dakle, podrška je prevladala, sada je na vodećim ljudima klubova i nacionalnih saveza da još podrobnije 'ispitaju teren' i razmisle o Regionaloj ligi!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 20:11