ODLAZI SAMMIR?

Dinamo nakrcao svlačionicu; Dolazi Alispahić?

Prije Alispahića su potpis na vjernost Dinamu stavili Brezovac i Palić, a sva trojica su u Maksimir stigli kao nogometaši kojima je primarna pozicija u veznome redu
Sibenik, 211109.Stadion Subicevac.Utakmica T Com Prve HNL 15. Kolo Sibenik (modri dres) i Medjimurje Cakovec (crveno crni dres).Na fotografiji: Mehmed Alispahic 10 (Sibenik).Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

ZAGREB - I dok im je Zec prošlo ljeto ostao u šumi, u Dinamu su ovoga puta bili s(p)retniji po pitanju potencijalnih meta sa Šubićevca odakle stižu signali kako se potencijalni dogovor oko transfera Mehmeda Alispahića primikao svome kraju. Službene potvrde, doduše, još uvijek nema.

- Dok se ne potpiše ugovor ili posao ne ugleda svjetlo dana ne želimo ništa reći na tu temu. To su pravila ponašanja u Europi, zašto bi kod nas bilo drugačije - pita se Tomislav Marčinko iz Dinama.

Međutim, i bez “amena” maksimirskog šefa za komunikacije može se zaključiti kako će prvo ime momčadi sa Šubićevca već 10. siječnja zadužiti opremu kod Dinamova ekonoma Cvrka.

Šibenčani, dobrodošli

23-godišnji Alispahić je BiH reprezentativac koji je za “ljiljane” upisao dva nastupa, a kao takav vjerojatno je bio i pod povećalom stratega Dinama Vahida Halilhodžića koji je očito iz Lillea kimnuo glavom i odobrio posao. Nadalje, Alispahić je i treći, uvjetno rečeno, Šibenčanin koji je zaoštrio konkurenciju u svlačionici Dinama. Na početku ljetnog prijelaznog roka stigao je Arijan Ademi, a na kraju Ante Rukavina . Još da Ermin Zec nije zbrisao u Genclerbirgli u Maksimiru bi se preselio glavni tercet momčadi koja je Šibenčanima donijela najbolji plasman u povijesti kluba.

Tko će prvi otići?

Zanimljivo, prije Alispahića su potpis na vjernost Dinamu stavili Brezovac i Palić, a sva trojica su u Maksimir stigli kao nogometaši kojima je primarna pozicija u veznome redu. Zašto Dinamo krca svlačionicu veznim igračima? Možda zbog pripreme terena za “iznenadni” odlazak? Jel’ to u pitanju Sammir, Badelj ili možda mali Mateo Kovačić teško je reći. Jer, uz Vrsaljka, to su igrači za koje europski klubovi definitivno pokazuju najviše zanimanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:54