STRAH OD NAVIJAČA

Dinamo pobijedio Metalurg u utakmici za koju "nitko nije znao"

U prvoj pripremnoj utakmici u Austriji, modri su nadigrali ukrajinski Metalurg iz Zaporožja 2-1 golovima Sivonjića i Chage
 Damir Krajač / Cropix

LANGENSFELD - Ako se po jutru dan poznaje, Dinamo je na pravome putu. Još se nije Zajecova ekspedicija aklimatizirala na uvjete rada u Langenfeldu, austrijskom mjestašcu u u blizini Insbrucka, a već je na konto sjela prva pobjeda!

U nedjelju je prvak Hrvatske nadigrao Metalurg iz Zaporožja, momčad koja spada u gornju polovicu ukrajinskog prvenstva.

Strijelci za Dinamo bili su Sivonjić (54) kojeg je uposlio Dodo, i Chago koji je na najbolji mogući način završio sjajnu akciju s autorskim pečatom Antolića i Kramarića. Brzo, jednostavno i efektno. Upravo onako kako Zajec traži da bude igra modrih. Za Ukrajince je smanjio Nevmivaka u 65. minuti.

- Zadovoljan sam rezultatom, a svjestan činjenice kako tu ima još prostora za napredak. Tek smo drugi dan ovdje. Još se uhodavamo, ali sve ide u dobrome smjeru i za deset dana bit ćemo pravi – bila je Zajecova muzika za uši navijačima Dinama.

Kada smo već kod navijača, oni se nisu pojavili u Austriji jer je utakmica organizirana 'ad hoc', nakon što policija nije upalila zeleno svjetlo za utakmicu s Victorijom iz Plzena koja se trebala igrati u ponedjeljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:37