SAMI PROBLEMI

Dinamo protiv Kopra bez Mandže, Bišćana i Moralesa

Logično je očekivati da Bišćanovo mjesto zauzme Barbarić koji će također raditi u paru s Mesarićem
 Damir Krajač / Cropix

Loše je prošao prvi trening Dinama po povratku iz Austrije. Naime, u srijedu dopodne na igralištu Hitrec-Kacian ozlijedio se Igor Bišćan!

Da stvar bude gora, ovoga puta nije obnovljen problem sa skočnim zglobom, nego se opet zakompliciralo s preponama ili, u prijevodu, s trbušnim zidom koji je Dinamova kapetana mučio kronično, od prošlog ljeta, pa je nužna bila i operacija.

Dakako, Igor je odmah prekinuo vježbanje, u međuvremenu će na pregled magnetnom rezonancom.

- Na žalost, to je tako - rezignirano se oglasio Velimir Zajec. - Ne smijemo se zavaravati, jasno je da Bišćan neće biti spreman do prve utakmice s Koprom.

Što sada? Budući da trener inzistira da na stoperskim pozicijama ima jednog visokog i jednog okretnog, skakača i brzanca, logično je očekivati da Bišćanovo mjesto zauzme Barbarić koji će također raditi u paru s Mesarićem.

Nimalo ohrabrujuća nije ni vijest o Mandžukiću:

- Ta tetiva i dalje smeta - nastavlja Zajec. - Nema razloga za nadu da će igrati 13. srpnja!

Mario je stradao 26. lipnja na utakmici s Metalurgom Zaporožje. Potom preskočio provjere s Viktorijom Plzen, Olympiacosom i Lechom Poznan, kao i ovu jučerašnju u Petrinji.

Tko zna kad će biti sasvim zdrav, a i kad bude tek slijedi lov na obnovu kondicijske spreme te, pogotovo, natjecateljsku formu.

Spomenimo da se sutra u 10.00 na zagrebačkom kolodvoru izborniku reprezentacije “do 19” Grnji trebaju javiti Vrsaljko, Ademi i Kramarić, čime se krug kandidata dodatno smanjuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 22:15