INTERVJU ZA OBSERVER

Eduardo prije Arsenala: Ne krivim engleski nogomet za ozljedu

' Želim izraziti zahvalnost Wengeru s kojim sam sjajno surađivao sve do posljednjeg dana. Uvijek ću ostati fan njegova stila'
 shakhtar.com

ZAGREB - Ne krivim engleski nogomet za ozljedu, slične se stvari događaju u cijelom svijetu. Nedavno je u ukrajinskoj ligi branič Obolona slomio nogu mojem suigraču Fernandinhu na gotovo isti način kao Taylor meni - rekao je Eduardo u intervjuu za Observer.

Tri mjeseca nakon svršetka njegove engleske epizode hrvatski napadač vraća se na Emirates, pred Arsenalovu publiku s kojom je tijekom tri londonske godine razvio poseban odnos. Stiže kao Šahtjorov adut u dvoboju Lige prvaka.

Fan ‘jednog dodira’

- Želim izraziti zahvalnost Wengeru s kojim sam sjajno surađivao sve do posljednjeg dana. Uvijek ću ostati fan njegova stila, usavršio je nogomet ‘jednog dodira’ i uvjeren sam da je riječ o modelu budućnosti.

Grci kao putokaz

O dvoboju s “topnicima”: - Možda bismo mogli iznenaditi Arsenal kao što ih je lani iznenadio Olympiacos (0-1). Od ždrijeba nisam razgovarao s bivšim suigračima, ali već sam odlučio s kim ću razmijeniti dres. U Londonu ću uzeti Fabregasovu ‘četvorku’, a u Donjecku ‘jedanaesticu’ svojeg dobrog prijatelja Denilsona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:23