MARTINEZ BEZ NAPADAČA

Evertonova večer iz noćne more: Lukaku teže ozlijeđen?

U Evertonu strahuju da je pretrpio teže oštećenje ligamenta gležnja

Kažu da nesreća nikada ne dolazi sama, što su na svojoj koži osjetili u utorak navečer članovi Evertona gostujući kod gradskog rivala Liverpoola. Uz vrlo neugodan poraz 4-0, Evertonu se i ozlijedio njegov najbolji napadač, Belgijana Romelu Lukaku. Nakon sudara sa suigračem Garethom Barryjem, Lukaku je u prvom poluvremenu bio iznesen na nosilima, a u Evertonu strahuju da je pretrpio teže oštećenje ligamenta gležnja.

- Ne izgleda uopće dobro, izgleda da je Lukaku zaradio težu ozljedu. Ima večeri kada se sve okrene protiv vas, ovo je bila jedna od takvih - izjavio je menadžer Evertona Roberto Martinez.

Nedavno je kostarikanski vezni nogometaš Evertona Bryan Oviedo slomio lijevu nogu, u 4. kolu FA Cupa na gostovanju kod trećeligaša Stevenagea (4-0 pobjeda Evertona). Kasnije je Evertonov menadžer potvrdio da je došlo do dvostrukog prijeloma, odnosno da su pukle goljenična i lisna kost, što znači da je momčad iz Liverpoola do kraja sezone ostala bez Oviedovih usluga, a sada joj je ozlijeđen i udarni napadač…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:20