LEGENDARNI ŠKOT

Ferguson: 'Dajte Moyesu vremena, bit će sve u redu'

Iako je pritisak medija na Moyesa sve jači, te se sve češće spominje i njegov otkaz, bivši menadžer Evertona još uvijek ima podršku klupskog vrha
 AFP

Alex Ferguson, umirovljeni škotski legendarni menadžer Manchester Uniteda, podržao je svog nasljednika na klupi ''crvenih vragova'' i sunarodnjaka Davida Moyesa.

Manchester Unitedu pod vodstvom novog stručnjaka na klupi ne cvjetaju ruže. U Premierligi je na skromnom sedmom mjestu, jako daleko od pozicija koje vode u Ligu prvaka iduće sezone, ispao je iz oba engleska kupa, a prijeti mu i ispadanje iz Lige prvaka već u prvoj rundi nokaut-faze, nakon poraza u Pireju od Olympiacosa 2-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Iako je pritisak medija na Davida Moyesa sve jači, te se sve češće spominje i njegov otkaz, bivši menadžer Evertona još uvijek ima podršku klupskog vrha i obećanje za značajna novčana sredstva za kupnju pojačanja idućeg ljeta.

Podržava ga i Alex Ferguson, koji je u uostalom odigrao važnu ulogu u imenovanju Davida Moyesa na poziciju njegovog nasljednika.

- Bit će sve u redu s Manchester Unitedom. Bilo je dosta promjena i za Moyesa je ovo još uvijek rana faza u klubu. Njemu treba vremena. Nemojte zaboraviti da sam ja bio na klupi 27 godina. Kada dođe novi menadžer, treba vremena da se stvari usklade. Bit će sve u redu – rekao je Ferguson u Los Angelesu na jednom domjenku uoči dodjele Oscara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:24