BURNO NA KANTRIDI

FOTO: PAMIĆ OGORČEN SUĐENJEM Trener Istre nakon poraza divljao ispred svlačionice i na parkiralištu

Letjelo je spominjanje sudačkoj majci na sve strane. Je li Gabrilo zaslužio pulsku ogorčenost?
 Tea Cimas / CROPIX

Matjaž Kek nakon pobjede nad Istrom (2-1) bio je... Umjereno zadovoljan:

- Nije bilo lako vratiti se nakon šoka na samome početku i puno promašenih šansi u prvome poluvremenu. Na kraju se upornost isplatila. Imamo zasluženu prednost. odluka će, baravno, pasti na Drosini. Ja sam uvjeren kako će ovih dvije, dvije i pol tisuće navijača sa zapada Kantride u srijedu napraviti vrhunsku atmosferu i na pulskome stadionu - rekao je Rijekin trener.

Istrinog nije bilo na press-konferenciji. Nije htio doći, rigao je vatru pred svlačionicama. Rijekin predsjednik Damir Mišković nije ga uspio ni smiriti, ni uvjeriti da ode pred medije. Slično svojem šefu reagirao je i strijelac Dejan Radonjić:

- Izjava? Neka je sudac da.

Umjesto Pamića službeno je govorio njegov pomoćnik Darko Raić-Sudar:

- Igor Pamić se ispričava. Nije mu dobro. Kad pogledamo cijelu utakmicu, imamo aktivan rezultat, a to je najbitnije. Istina je da bolje igramo vani nego na Drosini, ali sada će biti atmosfera kakve u Puli nije bilo godinama, još otkad smo se vratili u Prvu ligu.

Što vam je sa šefom? Kako mu to nije dobro?

- Nije mu dobro od utakmice! Vruć je. Da, nismo zadovoljni suđenjem tj. kriterijem suđenja - objasnio je Raić-Sudar.

Igor Pamić je na parkiralištu ispred svlačionica imao svoj "show". Letjelo je spominjanje sudačkoj majci na sve strane, rafalno i glasno. Je li Goran Gabrilo doista zaslužio toliko pulsku ogorčenost? Vruć novinarski dojam je - nije. Bar ne do te mjere da se mora psovati oko stadiona, bez dovoljno staloženosti da bi se obratio javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 02:09