POTRESI NA KANTRIDI

Gračan više nije trener Rijeke, vraća se Scoria?

Rijeka je opet igrala očajno, izgubila kod kuće od Intera 0:2, pa su Kantrida i jedna od njenih najvećih legendi sporazumno raskinuli ugovor
Rijeka, 030410.Stadion Kantrida.Nogometna utakmica 23. kola T-Com prve HNL izmedju Rijeke i Dinama.Na slici: Nenad Gracan trener Rijeke drugo poluvrijeme gledao je utakmicu iz gledalista jer mu je sudac dodijelio crveni karton.Foto: Zeljko Sop / CROPIX
 Zeljko Sop / CROPIX

Zapravo je bilo jasno već u 17.35, kada je Arber Abilaliaj zabio drugi gol za Inter, a tribine zagrmile, 'Neno odlazi’! Najavljeno je pola sata kasnije na press-konferenciji, a službeno potvrđeno jučer u 20.00. Nenad Gračan više nije trener Rijeke. Rijeka je opet igrala očajno, izgubila kod kuće od Intera 0:2, pa su Kantrida i jedna od njenih najvećih legendi sporazumno raskinuli ugovor.

- Nenadu Gračanu hvala na svemu dobrome što je napravio za našu Rijeku (najbolji ulazak u sezonu u klupskoj povijesti i dobra selekcija igrača), ali u posljednjih se nekoliko tjedana dogodilo previše loših rezultata, pa je raskid ugovora na žalost postao logičan epilog svega - pričao je Rijekin predsjednik Nikola Turčić.

Novi trener?

- Ni sa kim još nisam kontaktirao, ali okolnosti su teške, a vremena je malo i morat ćemo reagirati jako brzo.

Turčić ima samo jednu univerzalno prihvatljivu opciju, samo jedno ime koje bi bilo dočekano općom aklamacijom. Elvis Scoria. Simbol vraćanja dobrog nogometa i nogometnog ponosa Kantridi, ideolog prvog trofeja (Kup 2005.) nakon 26 sušnih godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 18:02