U21 REPREZENTACIJA

Gračanov izbor: Mladi oslabljeni putuju u Latviju

 Marko Todorov / CROPIX

Izbornik Nenad Gračan objavio je popis igrača za kvalifikacijsku utakmicu s Latvijom u Jeglavi 3. rujna. Pobjeda bi osigurala prvo mjesto i plasman u dodatne kvalifikacije.

- Naravno da je izbor A reprezentativaca utjecao i na naš popis, ali uvjeren sam da imamo selekciju koja može iznijeti teret ove utakmice. To su momci koji su upoznati s procesom rada, maksimalno su motivirani i znaju kakav je ulog pred nama. Utakmicu moramo shvatiti maksimalno ozbiljno, pobijediti i tako osigurati prvo mjesto u skupini - kaže Gračan.

Izbornik Gračan pozvao je sljedećih 18 igrača: Oliver Zelenika (Lokomotiva), Toni Gorupec (Lokomotiva), Antonio Milić (Hajduk), Dario Župarić (Pescara), Niko Datković (Spezia), Jozo Šimunović (Dinamo), Domagoj Pavičić (Lokomotiva), Josip Mišić (Osijek), Stipe Perica (NAC Breda), Mijo Caktaš (Hajduk), Ante Rebić (Leipzig), Dominik Livaković (Zagreb), Nino Galović (Split), Josip Čalušić (Lokomotiva), Filip Bradarić (Hajduk), Marko Rog (Split), Dražen Bagarić (Split), Petar Mišić (Lokomotiva).

U-21 reprezentacija okupit će se u Zagrebu 31. kolovoza u 18 sati, a utakmica u Jelgavi je na rasporedu 3. rujna u 17:00 sati po lokalnom vremenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:12