REJINI PROBLEMI

Hajduk protiv Zadra igra bez Anasa Sharbinija

 Joško Ponoš / Cropix

SPLIT - Anas Sharbini nije zaliječio ozljedu nožnog prsta te će propustiti subotnju utakmicu u Stanovima protiv Zadra. Očekuje se da će biti spreman za kup-meč sa Zagrebom u srijedu na Poljudu.

- Zagreb nam je najvažnija utakmica. Pokušat ću dotad osvježiti momčad. Imamo dovoljno igrača na raspolaganju. Ako ne može Anas, ući će netko drugi - najavio je Edoardo Reja.

Od prve minute prigodu će dobiti Tičinović kojeg Talijan izuzetno cijeni. Vraća se i Strinić koji se oporavio od ozljede te Andrić, a u prvih 11 naći će se opet Tomasov. Neće biti Paraibe za kojeg je polusezona završena (ozljeda koljena), što je nova šansa za Ahmada Sharbinija.

Ibričićev umor ne bi smio biti problem, tim više što njegova moguća alternacija Cernat ne konkurira za sastav zbog ozljede. Vejić je odradio kaznu pa su opet trojica stopera (Vejić, Maloča i Pandža) u konkurenciji za dva mjesta.

Hajduk se očekuje u Zadru u sljedećoj formaciji: Subašić - Rubil, Vejić, Maloča, Strinić - Tičinović, Andrić, Skoko, Tomasov - Ibričić, Ah. Sharbini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:09