'CRNE MAČKE'

Od Zadrana bi najviše trebao strahovati Reja

'Otkad sam preuzeo Hajduk nismo imali nijednu laganu utakmicu'
 Ronald Goršić / Cropix

Utakmica Zadra i Hajduka prati se s posebnom pažnjom u kontekstu kladioničarske afere u kojoj se pod sumnjom našao meč ovih dvaju protivnika iz prošle sezone kada je Hajduk dobio rezultatski uvjerljivo 3-0, a policijski istražitelji sumnjaju da su Zadrani po naputku kladioničarske mafije namjerno pustili utakmicu.

Nije dokazano, ali se sumnja, i u takvoj situaciji dok se krivci ne pronađu nitko nikome ne vjeruje.

S druge strane činjenica je da su upravo Zadrani smijenili dva zadnja trenera Hajduka. Goran Vučević se povukao s klupe “bijelih” prošle sezone nakon poraza u Stanovima (0-1), a Ante Miše je otišao nakon ovosezonskog poraza na Poljudu (0-1). Zadrani su crne mačke za Hajdukove trenera. Stoga bi bilo logično da najviše razloga za strah ima Edoardo Reja. No Talijanu ovo nije “kvalifikacijska” utakmica. Iako mu treba pobjeda da uz pozitivnu atmosferu dočeka meč sa Zagrebom koji je označen kao Hajdukova utakmica sezone.

- Otkad sam preuzeo Hajduk nismo imali nijednu laganu utakmicu. Protiv Hajduka svi su napaljeni. Siguran sam da će se tako postaviti i Zadrani. Naša želja je da ponovimo angažman koji smo pokazali protiv Osijeka i da zaključimo prvenstvenu sezonu pobjedom - kaže Reja.

HAJDUK: Subašić - Rubil, Vejić, Maloča, Strinić - Oremuš, Skoko, Andrić, Tomasov (Tičinović) - Ibričić, Ah. Sharbini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:47