IMAMO REKORDERA

Halilović postao najmlađi strijelac u povijest HNL-a: 'Hvala Čačiću i Beqiraju'

 Damir Krajac / CROPIX

Alen Halilović pogotkom protiv Slaven Belupa ispisao je povijest HNL-a. Veznjak Dinama u Koprivnici je postao najmlađi strijelac u povijesti Prve HNL te najmlađi strijelac Modrih u povijesti. Halilović je tako s trona svrgnuo svog klupskog kolegu Matea Kovačića.

- Presretan sam! Zahvaljujem treneru Čačiću na ukazanom povjerenju, a veliko hvala i Beqiraju koji mi je fantastičnom aistenicijom omogućio da zabijem pogodak. Bio sam sretan i nakon debija protiv Hajduka, a ovo sada je zaista prekrasno, rekao je Halilović nakon utakmice za službenu stranicu GNK Dinama.

Trener Dinama također je bio zadovoljan nastupom mlade zvijezde:

- To me ispunjava posebnim zadovoljstvo. Naravno, užitak je što smo ponovno bili u takvoj situaciji da smo mu uopće mogli pružati priliku, a onda je užitak gledati kako takav biser igra. Već je pokazao kakav talent ima, a na njemu je radom ga oplemeniti.

O utakmici će Čačić reći:

- Bio je to pravi derbi na kojem je bilo dosta prilika i golova, a mislim da je naša pobjeda zaslužena jer smo kontrolirali utakmicu. Ako ima nešto s čime nisam zadovoljan onda bi to bio dio utakmice u kojem smo pali, mislili smo da je gotovo i tako dozvolili Slavenu da stvori nekoliko prilika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:06