VATRENI U MEĐUGORJU

HALILOVIĆ ZABIO GOLČINU I ODUŠEVIO ŠTIMCA Najmlađi Vatreni briljirao na treningu

Sammir je drugo poluvrijeme derbija s Hajdukom igrao ozlijeđen u velikoj želji da se dopadne publici i onima koji odlučuju o njegovom transferu - rekao je izbornik
 Branimir Boban / CROPIX

Nešto manje od 200 gledatelja pratilo je trening pomlađenih Vatrenih na igralištu Centra Circle International. Igor Štimac zadržao ih je na travnjaku sat i pol, a odigrali su i utakmicu na dva gola. Iako se radi o treningu vrijedi zabilježiti da je prvi pogodak u akciji A reprezentacije zabio Alen Halilović.

I to vrlo lijepo, iz udaljenosti pod gredu. Njegova plava ekipa svladala je žuti sastav 2:1. Drugi gol za pobjednike djelo je Badelja, dok je strijelac na kontra strani bio Perišić.

Za plave su igrali: Tomić, Šimunić, Lovren, Kovačić, Halilović, Badelj, Iličević, Tomasov i Kranjčar, a za žute: Krešić, Vida, Vrsaljko, Jedvaj, Pavlović, Ademi, Milić, Perišić i Jelavić.

Sammir je odradio samo trkačku dionicu, dok Maloča nije niti došao na pripreme zbog ozljede.

- Sammir je drugo poluvrijeme derbija s Hajdukom igrao ozlijeđen u velikoj želji da se dopadne publici i onima koji odlučuju o njegovom transferu. Što meni nije drago, zbog aduktora moramo mu dati dva-tri dana poštede, ali vjerujemo da će nakon toga biti sve u redu - prokomentirao je izbornik Štimac, te dodao:

- Angažman na treningu bio je na razini utakmice. Vidjeli smo sve što Halilović može napraviti, nije čudno što sam ga tijekom treninga nekoliko puta bio primoran pohvaliti. Što se tiče ostalih debitanata u reprezentaciji, njima smo novi jedino ja i režim u A reprezentaciji, dok su igrače ionako poznavali. Jasno sam im dao do znanja da su tu kako bi se izborili za mjesto u prvih jedanaest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:00