UEFIN IZBOR

HRVATSKA BEZ PREDSTAVNIKA Navijači izabrali najbolju momčad za 2014. Ronaldu najviše glasova

Iako je imala dvojicu nominiranih nogometaša za najbolju Uefinu momčad za 2014. godinu, Luku Modrića i Ivana Rakitića, Hrvatska je ostala bez predstavnika u najboljih jedanaest.

Dvojac hrvatskih veznjaka nije dobio dovoljan broj navijačkih glasova. U konkurenciji veznjaka Modrić je na 8. mjestu s 195.138 glasova, a Rakitić je bio posljednji s 69.903. Uvjerljivi pobjednika za prošlu godinu je Cristiano Ronaldo koji je skupio 623.046, drugi je Sergio Ramos, treći je Lahm, četvrti Neuer... Messi je na petom mjestu, a Argentinac je dobio gotovo duplo manje glasova od Ronalda. Ukupno je glasovalo 8.410.413, a u najboljoj momčadi dominiraju igrači Reala i Bayerna.

Momčad godine po izboru navijača: Manuel Neuer (Bayern), Philipp Lahm (Bayern), Diego Godin (Atletico Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), David Alaba (Bayern), Toni Kroos (Bayern/Real Madrid), Angel Di Maria (Real Madrid/Manchester United), Arjen Robben (Bayern), Lionel Messi (Barcelona), Zlatan Ibrahimović (PSG), Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:34