NE ŽELI U ZAGREB

HRVOJE MILIĆ ODBIO MAMIĆEVIH 150.000 EURA PO SEZONI Bek Istre čeka ponudu iz Italije

Hrvoje Milić (24) rođeni je Osječanin, a ove sezone je na sebe skrenuo pozornost odličnim igrama za Istru 1961. Klasični je lijevi bočni, vrlo motoričan, pravovremen u obrani, čvrst i hitar, često probija bok i centrira, a zna i okomito krenuti prema suparničkim vratima. Izvješena cijena na Transfermarktu iznosi mu između 625.000 i 700.000 eura. Nepisano je pravilo da kad Dinamo pokaže zanimanje za nekog igrača unutar hrvatskih granica, taj brže-bolje jurne u Maksimir. Zato je prilično iznenađujuće odjeknula vijest da je nakon prvih pregovora Milić odbio Dinamo.

- Nisam bio zadovoljan uvjetima koje mi je Dinamo ponudio, nisam ih želio prihvatiti. Bez obzira što je riječ o Dinamu, ne dolazi u obzir da pod tim uvjetima prijeđem u njihovu svlačionicu, no ostali smo još uvijek u kontaktu, te ako “podebljaju” ponudu, nije isključeno da ipak potpišem ugovor - kazao je Milić nakon prvih razgovora s Mamićem.

Izvori kazuju da je kod tih pregovora odbio ponudu od 120.000 eura godišnje, a prije dva dana Dinamo se po istim izvorima zaustavio na svoti od 150.000 eura godišnje. Međutim, ni ta svota Miliću nije dovoljna i on se zahvalio Mamiću i drugi put. Navodno ima jednu ponudu talijanskog kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:16