VESELJE U SVLAČIONICI

Ibričić o Barci: Eto svima motiva da ostanu još godinu dana!

Split, 070410.Stadion Poljud.Uzvratna polufinalna nogometna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Hajduka i Dinama.Na fotografiji: Senijad Ibricic slavi postignuti pogodak.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

SPLIT - Kako je u svlačionici Bijelih primljena vijest da će Barcelona najvjerojatnije sljedeće ljeto doći na Poljud, ispričao nam je Senijad Ibričić.

- To je sjajno, zaista bi bi bilo predivno odigrati utakmicu s takvim zvijezdama poput Ibrahimovića, Messija i svih ostalih. Ali, moramo ih dočekati kao prvaci u ljeto 2011. - naglasio je Ibričić. Dodali smo kako je to prava prigoda da se sretnu splitski i onaj drugi Ibro. Nasmijao se Ibričić i uzvratio:

- Eto svima motiva da ostanu u Hajduku još najmanje godinu dana. Ja sam zato i produžio ugovor.

Anas Sharbini također se oduševio kada je čuo da bi trenutno najjači svjestki klub mogao s Hajdukom zaigrati na Poljudu.

- Uh, to bi bila utakmica mojih snova. Daj Bože da nam se to ostvari, jer to je susret koji se događa jednom u životu. Da se Barcelona pojavi u najboljem sastavu u Splitu uvjeren sam da bi to bio spektakl za povijest. Jasno, i mi da u toj utakmici proslavimo naslov prvaka pred punim stadionom - poručio je Anas.

Šef struke Ivica Šurjak nije sudjelovao u razgovorima glede dolaska Barce, ali činjenicu da je katalonski klub blizu dolaska, radosno je prokomentirao.

- Bio bi to zaista čudesan događaj za Split. Ovaj grad i naši navijači zaslužili su takav spektakl, jer Barcelona je danas jača od bilo koje reprezentacije na svijetu, To bi uistinu bila prava fešta baluna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 02:46