ČAČIĆ O BUGARIMA

'Iskreno, ne znam zašto se žale. Ono što su oni radili je bio teror nad utakmicom'

 Drago Sopta/CROPIX

Dinamo će u intermezzu između dva pretkola Lige prvaka odraditi domaću zadaću protiv Cibalije. Vinkovčani stižu u Zagreb ranjeni nakon što su popili tri komada od Slaven Belupa u 1. kolu, a modri su malo ispuhani zbog dramatične završnice protiv Ludogorca.

- Moramo se prebaciti na domaći kolosijek, a ne moram reći koliko nam je HNL važan i bitan. Trebaju nam ta tri boda protiv Cibalije i nadam se da ćemo do njih doći - jasan je Ante Čačić, koji je najmanje pričao o Cibaliji. Sjećanja na Ludogorec još su svježa.

- Da se igralo dva puta po 20 minuta, Ludogorec bi prošao. No, utakmica se igra 90 minuta - naglasio je Čačić. Trener Dinama smatra da će Šerif biti blaži protivnik od Ludogorca, a i Dinamo bi trebao biti spremniji.

- Presudila je činjenica da je Dinamo europski klub. Ima ritam i stabilnost. Rekao sam igračima u poluvremenu da, ako ne prime gol sljedećih deset minuta, možemo proći. Znao sam da će postati nervozni - otkrio je trener Dinama. Iz Bugarske se ide drvljem i kamenjem na suca koji je produljio utakmicu čak osam minuta.

- Iskreno, ne znam zašto se žale. Jedini mjerodavan sat je onaj sučev. Ali, ono što su oni radili, to njihovo valjanje koje je trajalo minutu i pol do dvije, to je bio teror nad utakmicom - smatra Čačić.

Utakmica s Cibalijom igra se u subotu u 21 sat, a iz kluba su otkrili da cijene ostaju “popularne”: zapadna tribina 10 kuna, ostale po kunu. U kadar se vraćaju Pivarić, Šimunić i Leko.*

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 14:13