RASPRODAJA NA POLJUDU

ITALIJA KAO OBEĆANA ZEMLJA Pašalić, Milić i Mujan ove zime sele u Serie A

Talijanima su u žiži interesa tinejdžeri. Što mlađi, to su im zanimljiviji...

Prema izvorima iz Italije, Mario Pašalić već ovog mjeseca preselit će u jedan od klubova iz Serie A.

Mladi Hajdukov veznjak imao je prošlog ljeta konkretnu ponudu Catanije vrijednu 1,5 milijuna eura, ali je odbio tu mogućnost samo nekoliko sati prije zatvaranja tržišta. Sad je opet ta priča osvježena, ali nije samo Catanija u igri nego i klubovi iz gornjeg doma talijanske lige.

- Da, Pašalić bi mogao prijeći u Italiju već ove zime, citira Tutomercatoweb Hajdukova predsjednika Marina Brbića.

Uz poznati dodatak: - Naravno da će sve ovisiti o ponudama koje će stići tijekom sljedećih tjedana.

- Nije Catania jedini klub koji je zainteresiran za Pašalića. Još je nekoliko klubova iz Italije iskazalo interes, dodaje Brbić.

Ovo je dio sezone kad su hajdukovci jako otvoreni za inozemne medije. Pa tamo otkrivaju ono o čemu doma šute. Talijanima su u žiži interesa tinejdžeri. Što mlađi, to su im zanimljiviji.

U zadnje vrijeme iz Hajduka ih je u Italiju otišlo nekoliko: Josip Radošević za tri milijuna eura u Napoli, pa Josip Elez za 400.000 eura u Lazio. Tonći Kukoč otišao je još ranije bez odštete u Bresciu, a prije njega transfer je napravio Marko Livaja za 250.00 eura u Inter, danas je u Atalanti.

Lazio i Juve prate Milića

Talijanima je zanimljiv i stoper Antonio Milić, za njega se spominjao Lazio, pa čak i Juve. Milićev menadžer Tonči Martić u talijanskim medijima otkrio je da Hajduk cijeni 19-godišnjaka na minimum dva milijuna eura.

Talijani dobro poznaju Hajdukove talente. Pa čak i one koji nisu toliko puno igrali ove sezone, kao Tonćija Mujana, 18-godišnjeg krilnog napadača.

Talijani su Mujana zapazili prošle godine kad je s juniorima igrao turnir “Papa Wojtyla” u Rimu. Mnogi skauti su zapazili Mujana. Chievo, Cagliari, Napoli i Lazio su klubovi koji ga od tada prate...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 06:44