SKANDAL NA OTOKU

Jermain Defoe uhvaćen u seksu na javnom mjestu

Tottenham Hotspurs' Jermain Defoe (C) shoots past Wigan Athletic's Titus Bramble (L) during the Premiership match at White Hart Lane in London on November 22, 2009. Tottenham won the game 9-1 with Jermain Defoe scoring five second-half goals as Tottenham humiliated Wigan to record their highest top-flight win. AFP PHOTO / Adrian DennisFOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo.
 AFP

Suigrač Luke Modrića, Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke, Jermaine Defoe (27) uhvaćen je spuštenih hlača. Napadač Tottenhama uhvaćen je od strane fotoreportera sa nepoznatom djevojkom (20) koja je izvodila oralni seks na stražnjem sjedištu automobila.

Par je bio egzibicionistički raspoložen u elitnom naselju Londona i to samo stotinjak metara od igrališta na kojem su se igrala djeca od oko 7 i 8 godina. Defoe živi u Cuffleyu, a uhvaćeni su u plavoj Toyota RAV4 koju je vozila djevojka. Nakon što su se preparkirali od njegove kuće do igrališta premjestili su se na stražnje sjedište, pričali nekoliko minuta poslije čega se djevojka spustila i počela glavom ići gore-dolje.

Pola sata kasnije, nakon što je par shvatio da su uhvaćeni na djelu, djevojka se pokušala sakriti iza sjedala, a nogometaš je navukao kapuljaču na glavu.

- Fotografirao sam ih i bilo je očito što su radili i to su mogli vidjeti svi koju su prolazili – rekao je fotograf koji je ponosno zaradio svoj kruh.

- Defoe je izašao iz auta i ležerno odšetao kući kao da se ništa nije dogodilo. Djevojka je sjedila oko pet minuta u autu prije nego što se odvezla. Bila je vidno uzrujana - rekao je jedan od očevidaca prizora pored dječjeg igrališta.

Zbog seksa na javnom mjestu nogometaš Tottenhama može dobiti kaznu od oko 40.000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 22:26